Vappu Berliinissä


Berliini aamukuudelta

Jo pari kuukautta sitten päätimme järjestää kolmen suomalaisen ystäväni kanssa jälleennäkemisen Berliiniin vapuksi. Vielä hetki sitten asuimme ja opiskelimme kaikki Helsingissä, mutta viimeisen vuoden aikana olemme kukin olleet hajalla ympäri Eurooppaa. Niinpä oli erityisen mukavaa nähdä pitkästä aikaa porukalla ja viettää vappua suomalaiseen tyyliin. Ehkä suomalaisen tyylin piikkiin menee se, että itse posautin ensitöikseni vappuskumppamme suoraan ylähuuleeni.. Huom: tämä tapahtui aattona ennen h-hetkeä 11.58 eli alkoholilla ei ehtinyt edes olla osuutta asiaan. Berliinissä pullot vain ovat ilmeisen arvaamattomia 😄  Sainpahan erittäin tyylikkäät toispuoleiset botox-huulet eikä käynyt pahemmin.

Vappupäivänä kaupungissa järjestettiin iso cityfestari, jossa ei tuntunut tapahtuvan oikein mitään, mutta silti koko alue oli aivan täynnä ihmisiä. En ole myöskään ikinä nähnyt niin paljon poliiseja, kuin kyseisessä tapahtumassa oli läsnä. Ajoteille oli rakennettu poliisiautoilla barrikadit ja poliiseilla näytti olevan täysi varustus yllä. Tunnelma oli kuitenkin iloinen ja kevyt, ja viihdyimme ihmisvilinässä koko iltapäivän.

Reissumme ajaksi vuokrasimme airbnb-asunnon hyvältä sijainnilta ja kaikkiaan ensimmäinen kokemukseni airbnb:stä oli todella hyvä! Ei oikeastaan mitään valitettavaa, minkä lisäksi hinta oli huomattavasti alhaisempi kuin mitä se kolmesta hotelli- tai edes hostelliyöstä olisi ollut. Suosittelen!


Sää suosi 


Herkkuaamiaista ja näkymiä


Ruokakuvat ovat näköjään tältä(kin) reissulta pääosassa: fajitoja ja burgeria 😅

Kolme päivää hurahti todella nopeasti ja pian oli jälleen aika kavuta lentokoneeseen ja suhauttaa takaisin Zürichiin. Tänä keväänä on ollut kyllä harvinaisen paljon hyvästejä, mutta onneksi sellaisten ihmisten kanssa, joita tietää näkevänsä taas ennemmin tai myöhemmin. Jos jotakin, niin vaihtoaikani on opettanut minua arvostamaan ystäviäni ja muita läheisiäni entistäkin enemmän. Kuinka onnekas olenkaan, kun minulla on niin paljon ihmisiä, joiden kanssa voin olla ihan oma itseni ja jotka hyväksyvät minut juuri sellaisena kuin olen. Kliseitä, kyllä, mutta noiden asioiden merkitys korostuu, kun yhtäkkiä hypähtää keskelle täysin tuntemattomia yhteisöjä ja onkin itse aina lähtökohtaisesti se ulkopuolinen. Onneksi sekin seikka tietysti muuttuu nopeasti tutustuessa ja pääsääntöisesti ihmiset ovat aina ystävällisiä, mutta kyllä alun kontrasti saa arvostamaan jo olemassa olevia tärkeitä ihmissuhteita vielä enemmän 😊
  • rss
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Share this on Technorati
  • Post this to Myspace
  • Share this on Blinklist
  • Submit this to DesignFloat

0 kommenttia:

Lähetä kommentti